Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Varaa huolto meiltä

Annamme kaikille huoltotöillemme kahden viikon takuun, jolla takaamme, että ko. aikana voi todeta työn olevan laadukkaasti tehty.

puh/fax +358 17 2628 559 Huoltamalla pyörääsi säännöllisesti varmistat ajomukavuuden, käyttöturvallisuuden sekä jälleenmyyntiarvon ylläpidon.

Huollamme myös sähköavusteisia polkupyöriä. Sähköavusteisissa huoltotöissä alla olevat hinnat voi vaihdella tapauskohtaisesti riippuen sähkökomponenteissa mahdollisesti olevista vioista. Periaatteella, että selvitetään ensin ja sovitaan asiakkaan kanssa jatkotoimenpiteistä koskien mahdollista korjausta tai huoltoa.

Hinnasto : (Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%)

Ensihuolto muualta kuin Leosportista ostettuihin pyöriin 75€ ja Leosportista ostettuihin pyöriin 49,50€ Tehdään fillareille, jotka ovat asiallisen puhtaita (ei mutaisia/savisia) 3kk:n sisällä ostosta, ajokilometrejä max 200-300km. Tässä huollossa käydään läpi pinnoitus, laakereiden välykset, vaihteet ja jarrut. Huoltamalla saa takuu-ajan huolettomaksi. Takuu on aina vähintään 1-vuosi ostosta.

Perushuolto napavaihteisiin pyöriin 89€, ulkovaihteisiin pyöriin 99€ ( sisältää kaikkien pyörän osien tarkistuksen ja kiinnityksen, vanteiden oikaisemisen, pinnojen rihtauksen, napojen väljyyden tarkistamisen, jarrujen ja vaihteiden säätämisen, näkyvien osien mahdollisen vaihtotyön, ketjujenvoitelun, koeajon. ) Suositellaan siististi pidettyihin ja vähän ajettuihin laatupyöriin tarpeen mukaan. Esim. puolen vuoden välein.

Vuosihuolto / puolihuolto 115€ 1.11.-1.3 välisenä aikana. Muuna aikana 128€. (Sama kuin perushuolto, mutta sisältää lisäksi voimansiirron, vaihtajien ja muiden paitsi levyjarruosien irroittamisen ja puhdistamisen erikseen liuotinaltaassa). Osat kiinitetään ja osien nivellykset voidellaan teflonöljyllä. Suositellaan vähintään kerran vuodessa tehtäväksi ammattimaisesti.

Ensi-, perus- ja vuosihuoltoon ei sisälly jarrujen ilmaus tai nesteet. Huoltojen yhteydessä ilmaustyöt ovat kuitenkin edullisemmat. Etujarru 15€ ja takajarru 15€. (Normaalisti 30€/kpl, sisältäen jarrunesteet)

Täyshuolto 185€ (Edellisiin plussataan vielä napojen aukaisut ja rasvaukset etu-ja takapyörissä, keskiössä ja emäputkessa. Polkimet avataan myös tarvittaessa ja niiden laakerit rasvataan, kuluneet osat, nekin jotka ei näy ulospäin vaihdetaan uusiin) Suositellaan enemmän ajaville (n.5000 km välein) tai tarpeen mukaan aiemminkin. 2005 jälkeen myydyt mallit.

HUOM! Annamme huollon ajaksi lainapyörän mikäli tarvitset jatkuvasti pyörääsi, etkä ehdi sitä

muuten jättää huoltoon. Lainapyörä on maksuton 2 vuorokautta noutamisesta.


Pyörän sähköistystyöt riippuen sovitaan erikseen paikanpäällä.


Puolaus/Rihtaus alk. 25€/vannekehä. Työn hinta on ohjeellinen, mikäli vannekehän suoristaminen on vaativampi on hinta hieman korkeampi.

Pinnojen vaihtotyö (kaikki puolat sekä nippelit uusitaan) 45€ plus ko. puolat. Puolaustyön jälkeen jälkikirintä 15€/yksi viikko vaihtotyöstä.

Ajotietokoneen/mittarin asennus 8€ (perusmallit)

Ajotietokoneen/mittarin ohjelmointi 20€

Hydraulisten jarrujen (mineraaliöljy/Dot 4) ilmaustyö etu- tai takajarrulle.

Sisältää käytettävän jarrunesteen. 30€.
Istuimen vaihto 10€ plus vaihdettava istuin.
Jarrupalojen vaihto etu/taka 15€ plus vaihdettavat palat.
Sisältää jarrujen säädön.
Jarruvaijerin vaihtotyö 15€ plus vaihdettava vaijeri.
Sisältää jarrujen säädön.
Kasettikeskiön vaihtotyö 29€ plus vaihdettava kasettikeskiö.
Kädensijojen eli tuppien vaihtotyö 10€
NAPATYÖT ERIKSEEN:-Etunavan huolto 30 €
-Takanavan huolto vaihteeton 40 €
-Takanavan huolto 3-v. 55 €
-Takanavan huolto 4-11v. 65 €
-Takanavan huolto ketjuvaihteinen 40 €
Muualta ostetun polkupyörän kasaaminen ja säätäminen ajokuntoon 30€ mikäli etuhaarukka on paikallaan paketissa ja 49,90€ mikäli etuhaarukka ei ole paikallaan paketissa.
-Säilytysmaksu: veloitamme 5€/vrk mikäli haluat säilyttää pyörääsi meillä. Saatuasi ilmoituksen/lähetettyämme tekstiviestin/sähköpostin koskien polkupyörääsi/huoltoon tuotua muuta esinettä tai soitettuamme tiedon huoltosi valmistumisesta ja syystä tai toisesta et noudakkaan polkupyörääsi/muuta huoltoon tuotua muuta esinettä, veloitamme säilytysmaksun (5€/vrk) 3:n vuorokauden jälkeen ilmoituksestamme jokaiselta polkupyöräsi/laitteesi säilytysvuorokaudelta.

OHJAINTYÖT:

Ohjainlaakerin vaihto / huolto 45 €
Etuhaarukan vaihto 40 €
Ohjainkannattimen vaihto 20 €
Ohjaintangon vaihto 25 €

Renkaan vaihtotyö etu- tai takapyörään 15 plus mahdollisesti vaihdettavan renkaan hinta. Huom. Sähköpyörään renkaanvaihto etu- tai takapyörään 17,5€ plus mahdollisesti vaihdettavan renkaan hinta.

Vaihdevaijerin vaihtotyö 15€ plus vaihdettava vaijeri.Sisältää vaihteiden säädön.

Voimansiirron vaihto alk. 40€ ( sis. pakan ja ketjun vaihtotyön ) plus vaihdettava voimansiirto

Kaikille huoltopyörille teemme huollon jälkeen koe-ajon.


Teemme myös muita huolto- ja asennustoimenpiteitä polkupyöriin, näistä sovitaan erikseen tapauskohtaisesti.

Tervetuloa!