Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ohjatut värikuulapelit

Järjestämme ohjattuja värikuulapelejä Nilsiän Leoparkissa tarkoitusta varten rakennetuilla peli-alueilla. Ohjatut värikuula-pelit sopivat esim. työ- ja kaveriporukoille tai esim. polttarihulinan kohokohdaksi. Se on mm. mukava rekvisiitta vanhojen kavereiden koollekutsumiseksi tai päätetyön vastapainoksi.

Me toimitamme juhliinne puitteet eli pelialueet, pukutilat, varusteet ja ohjauksen, jolloin Teille jää mahdollisimman vähän stressiä järjestämiseen liittyen. Juhlien jatkot voidaan järjestää yhteistyökumppaneidemme tiloissa esim. Kivennavalla jossa on iso savusauna ja ruokailumahdollisuus.
Ohjattuihin peleihin otamme mukaan vähintään 8 henkilöä ja korkeintaan 40 henkilöä kerrallaan.
Varaa ajoissa. Varaaminen tapahtuu ennakkomaksulla jolloin varmistat tapahtuman toteutumisen. Ennakkomaksu on 10€/hlö ja se on mahdollista myös laskuttaa.


Leoparkissa on ulkosauna, johon mahtuu pienempi porukka eli n.8 henkilöä, saunassa on muuripata ja sinne tulee vesi suoraan kaivosta, saunan yhteydessä on pieni puro/joki, johon on levennetty n. 5x 5m kokoinen pulahduspaikka, jonne voi marssia suoraan saunan terassilta. grillikodassa voi paistaa omia eväitä ja viettää leppoisasti aikaa pelin jälkeen tai välillä. Liitä grillikodan käyttö ( 5€/hlö) ja/tai saunan käyttö (5€/hlö) ohjattuun värikuulapelipakettiin.

Kuvagalleria

Erilaiset Pelissä täytyy olla tarkkana koko ajan ja mikään suoja ei ole turvallinen kuin hetken ajan. Tässä kohtaa ehtii vähän mietiä mihin suuntaa lähtisi.
Tässä lähikuva erään polttariporukan sankarin saamista yhteisosumista. 6 metriä lähempää ei saa ampua, ja tässä on siitä varoittava esimerkki. Pelialueemme sijaitsee rauhallisella paikalla, joten ulkopuolisista ei ole haittaa.
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.