Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Paintball

Vuokraa meiltä Paintball -varusteet. Hinnaston löydät alta.

MISSÄ VOIT PELATA?

Periaatteessa maanomistajan luvalla missä vain, muistat vain, että kun rajaatte aluetta otatte huomioon mahdolliset marjastajat ja metsässä liikkujat sekä tietenkin pelisäännöt, jotka saatte vuokrapaketin mukana.

Avotulen teko yms. perusasiat löytyvät mm.googlettamalla. Värikuulat huuhtoutuvat sadeveden mukana, mutta roskat yms. pitää itse kerätä mukaansa.

Mikäli sinulla ei ole omaa aluetta tai et saa sitä järjestettyä, ei hätää, klikkaa "ohjatut pelit" kohtaa.

"Lääniä" riittää juosta ja temmeltää.
Ilmalla täytettävien suojien taakse on mukava piiloutua.
Maastoa on muokattu tarkoitukseen sopivaksi.
Asiakkaat puetaan maastoasuihin, jolloin kaikki ovat samanarvoisia vaatteiden suhteen.
Vuokraamme värikuula-pelissä tarvittavaa välineistöä ja järjestämme ohjattuja värikuulapeli-tapahtumia Nilsiän Leoparkissa, jossa meillä on siihen tarkoitukseen tehty peli-alue.
VUOKRAPAKETIN SISÄLTÖ JA VUOKRA-AIKA. Vuokraamme värikuula-aseita täysi-ikäisille seuraavasti. Vuokrapakettiin kuuluu mm. puoliautomaattinen värikuula-ase, maski, värikuulia (yleensä) ja maasto-asu. Nouto ark. 9-18 la 9-14. Palautus sovittuna aikana.

MITÄ MAKSAA?

Ark. Ma-pe 30€/vrk sis. 500 kuulaa/henkilö plus pelivarusteet

La-Ma 35€/hlö sis. 500 kuulaa/hlö plus pelivarusteet


AJANVARAUSPALVELU KÄYTTÖOHJE:

MITEN VARATAAN?

Ajanvaraus osio siirtyy sivuiltamme suoraan liikkeisiimme, koska sivujen hallinta siirtyy Kotisivukoneelle, jolla ei ole ko. palvelua enää verkossa. Paras tapa varata tapahtuma on ottaa yhteys suoraan liikkeisiimme Kuopiossa. Puhelinnumero: 017-2628559